Доста интересно изказване направи агентът на италианския нападател на Ливърпул Марио Балотели - Мино Райола. Топмениджърът коментира бъдещето на футболиста, който често е свързван с напускане на "Анфийлд". 

Райола обаче твърди, че такава опция не съществува. Или поне не и ако някой тим не се навие да извади сума от порядъка на 60-70 млн. евро, които ще направят италианеца един от най-скъпите в света. 

"Много често се виждаме с Марио и си говорим. За последно си говорихме с понеделник. Тогава му казах: "Момче, имаш договор за много дълго време с Ливърпул. Затова или ще те продадем за 60-70 млн. евро, или ще си умреш тук". Той споделя същото мнение."

"Много рядко говоря по такъв начин с играчите си. Но сега видях Марио - спокоен, променен, решен на всичко. И доста разочарован от себе си. Това момче иска да се докаже тук", сподели Райола пред вестник "Гадзета дело Спорт". 

Агентът на нападателя е на мнение, че Ливърпул трябва да се напасне към стила на футболиста, но и той има нужда да адаптира играта си към тази на мърсисайдци. 

"Ливърпул е клуб, който е много по-различен от останалите. В него не можеш да имаш осем, девет или дори десет момчета, които си скъсват дробовете от тичане и една звезда, която не го прави."

"Но Марио е играч, който може да ти промени развоя на целия мач само за два или три момента през всичките 90 минути. Ливърпул трябва да свикне с това, но и той трябва да промени играта си, за да е от полза на отбора", сподели още Райола.