Бившият играч на Манчестър Сити от 70-те години на миналия век Родни Марш смята, че Ливърпул е допуснал грешка с привличането на Марио Балотели.

Италианският национал, който изкара два сезона и половина при „гражданите“, премина това лято на „Анфийлд“ срещу 16 милиона паунда, които влязоха в касата на Милан. Супер Марио напусна „Етихад“ заради постоянните си изцепки, въпреки че имаше немалък принос за титлата от сезон 2011/2012.

Марш е на мнение, че тъмнокожият играч е притежава качества от „световна класа“, но заради темпераментния си нрав ще създаде много проблеми на мениджъра Брендън Роджърс. „Балотели ще гръмне в лицето на Роджърс“, смята някогашният нападател. „Той може да съсипе сезона на Ливърпул.“

„В момента, в който се почувства недоволен, какво ще направи Роджърс? Дали ще му прости? Той е фантастичен футболист и има добра голова статистика. Колко време обаче ще му отнеме да разстрои другите играчи като Стъридж например?“

„Ливърпул дори не се доближава до това, което показа миналата година. Ако станат четвърти през този сезон, ще трябва да преплуват Ламанша“, допълни Марш.