Легендата на Ливърпул Стивън Джерард заяви, че е развълнуван преди наближаващия последен мач за него на „Анфийлд“. Джерард призна, че сбогуването с феновете на тима ще е много емоционално.

Стивън Джерард вкара победното попадение за своя отбор при успеха с 2:1 над Куинс Парк Рейнджърс във Висшата лига. 34-годишният футболист напуска Ливърпул в края на сезона, за да се отправи към Щатите. Джерард сподели, че на домакинския мач срещу Кристъл Палас ще му е изключително трудно.

„Разбира се, че ще е така“, заяви Стивън Джерард на въпрос, дали е останал доволен от реакцията на запалянковите при смяната си в двубоя с Куинс Парк Рейнджърс. „Тези хора бяха зад мен през цялото време. Те ми помогнаха да стана играча, който съм в момента. Благодаря им за подкрепата. Наистина очаквам с нетърпение последния двубой след две седмици. Ще бъде много емоционално за мен и за моето семейство, но наистина нямам търпение“, коментира още Стивън Джерард.

Ливърпул има още три двубоя до края на сезона във Висшата лига, като освен домакинството на Кристъл Палас, другите две срещи са като гост на Челси и Стоук Сити.