Звездата на Уест Хем Анди Керъл нападна словесно бившия си мениджър в Ливърпул Брендън Роджърс малко преди днешния мач от Висшата лига между двата тима. Двубоят на „Анфийлд“ е част от 23-ия кръг и започва в 17 часа българско време.

26-годишният таран ще се завърне на легендарния стадион, където беше закупен преди 4 години за рекордната сума от 35 милиона паунда, което го превърна в най-скъпия английски футболист.

Очевидно Керъл е жаден за реванш, тъй като така и не получи шанс след идването на Роджърс.

„Доста неща се случваха при Брендън, имаше разлика между това, което ми казваше, и това, което всъщност се случваше“, коментира юношата на Нюкасъл.

„Той би ти казал, че ще играеш всяка седмица, че ще си партнираш с Луис Суарес отпред.“

„После реших да си тръгна и да се прибера у дома, а той се обади и ми каза: „Фулъм и Уест Хем те искат, най-добре е да отидеш“, а точно преди 10 минути бяхме провели коренно различен разговор.“

„Върнах се и му казах, че преди малко е заявил точно обратното. Това се случваше отново и отново. Той ми казваше едно нещо очи в очи, аз си тръгвах от тренировъчната база, а той ми се обаждаше и казваше съвсем друго нещо.“

„Роджърс ми размътваше разсъдъка. Мислех си, че искам просто да играя футбол, че не се нуждая от такова нещо. Бях много ядосан, той загуби уважението ми и знаех, че е дошъл момента да си тръгна“, допълни Керъл.