Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призова феновете и феновете за търпение, след като престоят на германеца на „Анфийлд“ не започна по най-добрия начин. Бившият наставник на Борусия Дортмунд заяви, че няма качествата на илюзиониста Дейвид Копърфийлд и трудно може да промени нещата с магическа пръчка.

При идването на Колп, Ливърпул се намираше на 10-то място на три точки от Топ 4, докато в момента „червените“ заемат деветата позиция на 12 точки от четвъртото място, заемано от Манчестър Юнайтед.

„Мисля, че всеки един знае, че имаше и по-лесна работа от тази в Ливърпул, но аз не съм такъв човек. Винаги съм бил готов за правилната работа в правилната ситуация, където можеш да направиш разликата. За да промениш нещата обаче, имаш нужда от време. Ливърпул не се намира в най-лесния си момент, но аз не съм изненадан. Можехме да имаме шест точки повече, но това е футболът“, коментира Клоп.

„Някои неща не бяха както трябва – иначе нямаше клубът да сменя мениджъра – после имаше международна пауза, контузии, нови контузии и заради това трябваше да играят други футболисти. Аз не съм Дейвид Копърфийлд. Не може да направиш промяна и всичко да бъде наред. Всичко опира до работа. Чувствам се на правилното място. Чувствам се добре. Обичам да работя и все още се уча във всичко“, каза още немският специалист.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS