Вратарят на Ливърпул Симон Миньоле заяви, че не се притеснява от критиките, които получава от началото на сезона. Според белгийския национал негативните мнения за него са прекалено много, макар той да се старае да ги надмогва.

Дотук през сезона само в един случай бившия страж на Съндърланд е опазил вратата си суха във всички турнири и това все повече увеличава слуховете, че мърсисайдци ще предложат договор на 32-годишния Виткор Валдес, който е свободен агент в момента.

Въпреки това с 6 години по-младия Миньоле не чувства да е под напрежение. „Напрежение е това, което се случва в Ирак, където има война. Това е напрежение“, коментира белгиецът.

„Всички футболисти в отбора сме взети, за да покажем най-доброто. Ти искаш да работиш много в тренировките, а след това идва уикендът.“

„Единственото, което мога да сторя, е да давам всичко от себе си, да остана позитивен и да вярвам в качествата си. Това мога да направя. Ако чета за всички играчи, които са свързвани с Ливърпул, можем да изградим цял един нов отбор“, допълни Миньоле.