Вратарят на Ливърпул Симон Миньоле ще продължи да е номер едно на мърсисайдци, независимо от неособено убедителните си изяви напоследък. Той е бил титуляр във всичките пет мача на тима си през този сезон. 

Белгиецът обаче успя да опази мрежата си "суха" само веднъж - при победата срещу Тотнъм с 3:0. Затова веднага се заговори, че може да постои малко на пейката, докато подобри изявите си. Мениджърът Брендън Роджърс обаче не смята така. 

"Той е нашият номер едно и няма никакво съмнение в това. Просто трябва да продължи да работи върху комуникацията си с четиримата защитници пред него, а той го прави. Казвал съм му да запази агресията си, защото това е просто необходимо."

"Да, всички забелязваме, че имаме известни проблеми при центрирания от статични положения, но това е работа за цялата защита. Умните противници използват тези слабости и трябва да ги отстраним. Това е задължение на всички", сподели Роджърс. 

Той сподели още, че е работил върху тези слабости през дните след мача с Лудогорец. Дали това е дало резултат, ще се разбере в мача с Уест Хем днес. Двубоят ще се играе в Лондон.