Мениджърът на Юрген Клоп опроверга информациите, според които нападателят Даниел Стъридж е пожелал трансфер. Германският наставник определи тези приказки като безсмислици и обяви, че английският национал съвсем скоро ще завърне в игра.

В събота мърсисайдци приемат Съндърланд в мач от 25-ия кръг на Висшата лига, като срещата с начален час 17,00 ще върви в ефира на телевизия Diema Sport 2 и на онлайн платформата Gong Play.

Предвид тежката загуба от Лестър с 0:2 в предишния кръг и фактът, че „червените“ имат изключителна слаба успеваемост пред гола, превърнаха страдащия от постоянни травми Даниел Стъридж в интересна тема за таблоиди като „Мирър“ и „Дейли Мейл“.

Критиките ядосали Стъридж, той поискал да си ходи

„Не можете просто да си измисляте истории. Излезте напред с името си и ме питайте за това“, призова Клоп. „В слуховете за Стъридж няма нищо вярно, те хич не са ми интересни.“

„Даниел, както всеки друг играч, се нуждае от постоянни тренировки. Опитахме всичко, за да го вкараме във форма, сега се надяваме да извлечем ползите“, добави германецът.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS