Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп опита да овладее вълненията на феновете по отношение на новото попълнение Садио Мане. Германецът в прав текст обясни защо не му харесва да говори надълго и нашироко за сенегалския национал.

Мърсисайдци броиха 30 милиона паунда за 25-годишния футболист на Саутхемптън през юни, а още в първите си два мача – срещу Арсенал в първенството и срещу Бъртън за Купата на Лигата – Мане показа впечатляващи неща на терена. При 4:3 над „топчиите“ тъмнокожият техничар вкара брилянтен гол след индивидуална акция, а снощи, макар да не се разписа, беше замесен в 4 от попаденията за успеха с 5:0.

„Харесвам този футболист, но не ми харесва да говоря за него толкова много“, сподели Клоп. „Не трябва да празнуваме всеки ден просто защото сме го купили. Трябва да се опитваме и да ставаме по-добри.“

„Няма какво друго да кажа за момента. Мачът срещу Бъртън не беше толкова труден, колкото можеше да бъде. На този етап от турнира това беше най-тежкият възможен съперник. Имаше възможност да се стигне до шок, ако не бяхме подходили сериозно, но си свършихме работата“, добави Клоп.