Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана недоволен от отсъжданията на главния съдия по време на преиграването на мача от ФА Къп срещу Уест Хем (1:2). „Мърсисайдци“ излетяха от турнира след драматичен мач.

„Създавахме положения, но имахме проблем с реализирането. Изиграхме отличен мач, борихме се, но резултатът е незадоволителен“, коментира Юрген Клоп, който зае мениджърското си място на резервната скамейка, след операцията, която претърпя няколко дни по-рано.

„Уест Хем получи фаул в ситуация, в която нямаше нарушение и получихме гол. Не съм тук от толкова дълго време, че да мога да съдя. Ако вие сте доволни от работата на съдията, напишете го. Имаше много ситуации, които в по-друг момент бих определил като смешни. Някои ситуации бих тълкувал по различен начин, и за двата отбора“, добави треньорът.

Анджело Огбона засече центриране на Пайет от пряк свободен удар и прати в екстаз трибуните на "Ъптън Парк". Голът за Уест Хем падна в добавените минутки към 120-те и нямаше време за никаква реакция от страна на Ливърпул. 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS