Нападателят на Ливърпул Даниел Стъридж отказа да обвърже дългосрочно бъдещето си с клуба. Въпреки че "червените" спасиха кариерата му и той постепенно се превърна в основна фигура, сега по-често се застоява на пейката заради контузиите. 

Самият той изрази недоволството си от тези ходове на мениджъра Юрген Клоп и сподели още, че не би се зарекъл, че никога няма да напусне "Анфийлд", защото според него такова обещание би било лъжовно. 

"Определено имам цели с Ливърпул и се надявам да ги постигна. Но никога няма да кажа, че ще съм фен на този отбор, докато умра или че винаги ще играя само за него. Това означава да ви излъжа."

"Мисля, че всеки футболист, който твърди, че ще остане в един отбор до края на кариерата си, е просто заблуден. Просто защото всеки отбор търси нови попълнения и заместници всеки трансферен прозорец", сподели Стъридж. 

Напоследък той започна да играе по-често, след като дълго време беше мъчен от травми. Но въпреки това, доста често му се случва да се заседява на пейката, което никак не му се харесва. Това сподели и самият играч. 

"Може би хората не го виждат, но аз съм от хората, които искат да играят във всеки мач, във всяка минута. Затова ми е изключително тежко, когато съм извън групата, на пейката или ме сменят. Но това не зависи от мен, единственото което мога да направя, е във всяка минута на терена да давам всичко от себе си и да се доказвам", сподели още Стъридж.