Търпението към новата звезда в атаката на Ливърпул Марио Балотели може да се изчерпи съвсем скоро. За това намекна не кой да е, а мениджърът на мърсисайдци Брендън Роджърс пред английските медии днес. 

Италианецът дойде от Милан през август и от тогава е изиграл 10 мача, в които е отбелязал само едно попадение - срещу Лудогорец в Шампионската лига. Наставникът му днес се изпусна, че той не се представя на ниво. 

"Вижте, Марио работи усилено на тренировките и това е, което аз искам от него. Но дали показаното в заниманията е достатъчно за него да остане за дълго в Ливърпул, предстои да разберем съвсем скоро", сподели Роджърс. 

Първоначално английските медии щадяха нападателя от критики, но гласовете на недоволство срещу него се увеличават с всеки изминал ден. Балотели трябваше да е заместникът на голямата звезда Луис Суарес, но засега е под всякаква критика. 

Отделно от това, той продължава да се забърква в скандали и да прави гаф след гаф. Последният от тях беше на мача с Реал Мадрид, загубен с 0:3, когато на почивката си смени фланелката с Пепе от испанския клуб. Това предизвика недоволството на феновете, а и на Роджърс. 

"Каквото и действие да предприема срещу Марио заради тази негова постъпка, тя ще остане далеч от медиите. Говорил съм с него, случаят е приключен. Точка! Останалите от отбора не са реагирали на тази случка, но знам, че вие ще започнете пак със слуховете, което е неизбежно", сподели още Роджърс.