Вратарят на Ливърпул Пепе Рейна сподели, че желае да завърши кариерата си в родната си Испания. В момента опитният страж тренира с „червените“, но не попада в плановете на мениджъра Брендън Роджърс и е твърде вероятно да напусне „Анфийлд“ през лятото. През миналия сезон Рейна игра под наем за Наполи, но заради високите финансови претенции на испанеца, той бе върнат в Ливърпул.

„Имам договор с Ливърпул, който трябва да изпълня. Тренирам добре и се чувствам перфектно с моите съотборници“, коментира Рейна пред радио „Кадена Сер“.

„Тук съм, за да остана и да играя. Не съм разговарял с мениджъра Брендън Роджърс. Тук съм от четири дни и единственото, което правя е да мисля за тренировките и да се върна в най-добрата си форма.“

„В момента всички големи испански отбори имат добри вратари, така че в момента е много трудно да се върна в Испания. Когато Рафа Бенитес ме привлече в Ливърпул през 2005 година, аз му казах, че един ден ще се върна в Испания, а той ми каза „Ще видим“. Прекрасно е, че 10 години по-късно аз все още играя извън Испания, а миналата година той бе човекът, който ме привлече в Наполи“, каза още испанският национал.