Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс каза добри думи за новото си попълнение Марио Балотели след първите занимания, в които италианецът взе участие.

Трансферът на голаджията стана факт в понеделник, като англичаните платиха 16 милиона паунда на Милан. Очаква се в неделя тъмнокожият нападател да направи и официален дебют за „червените“ в гостуването на Тотнъм.

„Марио е добре. Той се приспособи бързо и изглежда фантастично в тренировките. Той е добро момче. Фокусът му е изцяло върху футбола“, каза Роджърс.

Наставникът обаче не пропусна да предупреди Балотели, че на „Анфийлд“ няма място за неговите изцепки. „Той дойде тук при нас. Врече се на клуба и пред хората, но по-важното – врече се в собствения си футбол. Очаквам с нетърпение да видя развитието му в следващите години. Тук няма да гледаме „Шоуто на Марио Балотели“. Той е добър, талантлив играч, но има да свърши много работа тук. Имаме голям брой футболисти от най-висока класа и звездата на нашия отбор винаги ще бъде колективът“, завърши Роджърс.