Нападателят на Ливърпул Марио Балотели няма планове да се връща в италианския шампионат. Това обяви личният му агент Мино Райола, който помогна за всички трансфери на футболиста досега. 

През лятото той дойде на "Анфийлд" от Милан, но не успява да се впише в новия си тим. Затова веднага се заговори, че може да се върне на Апенините, за да възроди кариерата си. 

Спряганите за подписа му отбори бяха Интер, в който вече е играл преди да премине в Манчестър Сити, както и Наполи. Но според Райола, такава опция не съществува пред Марио, който в момента е контузен и не е ясно дали ще играе срещу Лудогорец в сряда. 

"Интер не е опция за Балотели и няма да бъде. Причината не е в присъствието на Роберто Манчини начело на отбора, а няколко различни, които не заслужават обсъждане. Неапол също не е възможна дестинация. Марио не мисли за завръщане в Италия", сподели Райола. 

В момента Балотели е под непрестанни критики заради головата суша, която го е налегнала. От началото на сезона италианецът има 14 мача във всички турнири, но се е разписал едва два пъти. 

"Да, той не бележи, тича бавно и не се движи както трябва. Но това е период, който просто трябва да отмине. Сега го мъчи някаква контузия, но вярвам, че ще отшуми възможно най-бързо. Отношенията му с отбора са превъзходни, просто английските журналисти прекалено много си врат носовете", сподели Райола.