Футболистите на Ливърпул са силно мотивирани да стартират с  победа в Шампионската лига срещу българския шампион Лудогорец.  Ливърпул се завръща в най-комерсиалния турнир след петгодишна  пауза. Мърсисайдци допуснаха втора загуба за сезона във Висшата  лига вчера след поражение у дома от Астън Вила с 0:1 и това ги  надъхва допълнително за успешен старт в Шампионска лига във  вторник срещу Лудогорец.
 
"Единственият начин да се реваншираме пред феновете ни за  тази загуба е да вземем трите точки срещу Лудогорец.  Най-хубавото след тази загуба е, че още във вторник имаме нов  мач. Много сме разочаровани, но трябва да се върнем на победния  път срещу Лудогорец", коментира Адам Лалана.  
 
Халфът Филипе Коутиньо няма търпение да направи дебют в  Шампионска лига с екипа на Ливърпул. "Чувал съм много неща за европейските вечери на Ливърпул.  Мога да си представя каква атмосфера ще направят нашите фенове,  макар че на "Анфийлд" атмосферата винаги е на ниво, дори за  обикновените следобедни мачове. Знам каква история има Ливърпул  в този турнир и съм много развълнуван, че отборът отново ще  играе в Шампионска лига", каза Коутиньо.  
 
"Вярваме, че ще продължим в следващата фаза, но ще бъде  много тежко. Не само срещу Реал Мадрид, но също и срещу  Лудогорец и Базел. Важно е да направим успешен старт във вторник и да се представим достойно в Шампионска лига", каза още  Коутиньо./БТА