Ливърпул ще е много по-добър в мача си срещу Реал Мадрид от Шампионската лига в сряда, отколкото в двубоя си срещу Куинс Парк Рейнджърс през уикенда. Това обяви защитникът на мърсисайдци Деян Ловрен. 

В неделя "червените" победиха с 3:2 последния в класирането след невероятна драма и размяна на голове в последните секунди. Успехът дойде и след два автогола на лондончани. Но според хърватина, това няма да е така срещу "белите". 

"Няма да играем така срещу Реал, както срещу КПР, можете да бъдете сигурни в това. Ще бъдем много по-добри. Все пак знаем какво да очакваме от тях, познаваме качествата им и какви звезди са."

"Очакванията за този мач няма как да ни тежат, напротив. За всеки е чест да се изправи срещу такива футболисти, затова не мисля, че някой от нас в състава е уплашен от срещата си с тях."

"Уважаваме играчите на Реал Мадрид, те са едни от най-добрите в света, но ние ще се изправим с всички сили срещу тях и ще преследваме победата. Затова и ще играем по друг начин срещу тях", сподели Ловрен.