Ръководството на Милан умува над интересен ход, с който да реши два от проблемите си. Според „Калчомеркато“ италианският гранд е готов да прати Диего Лопес в Ливърпул, за да може да направи трансфера на Марио Балотели постоянен.

По този начин „росонерите“ могат да си спесят доста главоболия, които им предстоят. Част от тях са свързани със статута на Лопес, който загуби доверието на треньора Синиша Михайлович и сега сърбинът налага сред титулярите 16-годишия талант Джанлуиджи Донарума. Говори се, че специалистът е в обтегнати отношения с Лопес, който не е никак доволен, че е загубил позицията си заради тийнейджър.

В същото време на „Сан Сиро“ е Марио Балотели, който Ливърпул прати под наем до края на кампанията. Милан има опция за постоянно откупуване, но все още е спорно доколко клубът ще е склонен да платин за Супер Марио, който от доста време е извън игра заради проблеми с херния.

Ако обаче мърсисайдци се съгласят да направят бартер, то Диего Лопес ще замине към „Анфийлд“, а Балотели ще получи нов шанс да се наложи при „росонерите“.

Със сигурност Ливърпул се нуждае от повече конкуренция на вратарския пост, където Симон Миньоле на практика без алтернатива. На Острова обаче смятат, че мениджърът Юрген Клоп не е готов с лека ръка да се откаже от Балотели, затова вариантът Диего Лопес да облече екипа на „червените“ все още е в сферата на вероятностите


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS