Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс заяви, че няма да позволи новите попълнения в отбора да развалят „фантастичната обстановка“ вътре в клуба.

Повод за изказването на северноирландския специалист е очаквания трансфер на Марио Балотели при „червените“. Италианският национал, който е известен с трудния си характер, днес ще премине медицински прегледи и има шанс в понеделник да е на линия за двубоя срещу бившия си тим Манчестър Сити.

„Категорично мога да кажа, че няма да говоря за това, докато футболистът не подпише“, обясни Роджърс. „Ако подпишем с някого, мога да говоря надълго и нашироко за него, но преди това няма как да стане.“

„Според мен всеки клуб трябва да има етичен кодекс за своите хора и служителите, които работят за тях. Нашият е доста широк, като няма специфики за някого конкретно.“

„Тук обстановката е фантастична, което беше важна предпоставка, за да градим тук. При всеки нов играч ние преценяваме и се вглеждаме в характера и никой нямаше да дойде тук, ако чувствах, че нещата няма да се получат“, коментира Роджърс.