Ръководството на Ливърпул в момента обмисля оферта на Манчестър Сити за Рахийм Стърлинг, като „гражданите“ предлагат пари плюс Един Джеко за английския национал.

Бившият футболист на Куинс Парк Рейнджърс в момента е най-недолюбваният от феновете футболист, тъй като отказа редица предложения да поднови контракта си, а неговият агент открито се закани, че клиентът му ще напусне, каквито и пари да му предлагат мърсисайдци.

Именно „червените“ дадоха път на родения в Ямайка футболист едва на 17 години и 107 дни, с което го превърнаха в третия най-млад дебютант в историята си. След идването на Брендън Роджърс като мениджър младокът постепенно се утвърди като титуляр, ала с това започнаха и претенциите му за по-високо възнаграждение.

В момента всички водещи тимове в Англия следят ситуацията около Стърлинг, а Сити е готов да извади солидна сума пари и да прати Един Джеко в посока „Анфийлд“. Това е доста примамливо предложение за „червените“, за които е ясно, че ще търсят нов нападател след неуспешната кампания за Даниел Стъридж, Марио Балотели и Рики Ламбърт.