Публикуването на големите печалби в „Еврофутбол“ стана традиция и се очаква с нетърпение от всички участници в букмейкърските пунктове. През отминалите дни те не останаха разочаровани – поредната „доза“ четири и пет цифрени суми заляха играчите. Ето и акцентите сред тях:

Участник от Несебър, кв. „Чайка“, прибра 13 361,84 лева в събота с успешно предвиждане на първо полувреме/краен изход „Х/2“ на три мача от Холандия, Чили и Португалия със система 1 от 3, 2 от 3 и 3 от 3. Друг, от Полски Тръмбеш, ул. „Търговска“ №68, си тръгна в неделя с 12 640,32 лева за краен изход „1“ на четири срещи в права колонка от първенствата на Франция, Хърватска, Испания и Уругвай. Букмейкърският пункт в Несебър отново стана „арена“ на отлична прогноза – това се случи в четвъртък миналата седмица, когато участник оттам спечели 9 464,38 лева. Той взе сумата за точно предвиждане на първо полувреме/краен изход „1/Х“ на три двубоя от Гърция. В същия ден пловдивчанин „разби системата“, като получи 3 266,24 лева срещу залог от 70 стотинки на шест сблъсъка в права колонка. Това се случи при букмейкъра на бул. „Дунав“ №44 с мачове от Сингапур, Чехия, Турция, Русия и Гърция. Село Кулата пък приюти следващата голяма печалба от „Еврофутбол“ – в неделния ден играч оттам грабна 2 847,97 лева срещу 10 лева на талона, в който бяха попълнени прогнози за краен изход на шест срещи в права колонка.

 

Гонките „излъчиха“ трима майстори на предвижданията от изминалите дни – обзорът на печалбите започва със столичанин, който взе 1 370 лева за Трио с четири кучета за шестото надбягване в Ситингборн. Успехът си той осъществи в четвъртък в пункта в бл. 534 в ж.к. „Младост-1“. Друг от София получи 1 275 лева за Победител в гонка №14 в Ромфорд в съботния ден. Това се случи на бул. „Възкресение“ №87. Участник от Нова Загора прибра 1 070 лева срещу 50 лева на талона, в който бе попълнено 1-2 място за десетото надбягване в Монмор в четвъртък.

Джакпотите в „Еврофутбол“ продължават да се натрупват – Екстра 10 достигна 3 983 лева, а Джакпот 13 – 27 236 лева.

Продължава Фейсбук играта „Еврофутбол познавачи“. Далите верен отговор на седмичния въпрос във фейсбук страницата на „Еврофутбол“ - www.facebook.com/Eurofootball.BG ще участват за разпределението на 3 седмични награди, а тези, които имат поне две точни прогнози за периода на играта – до 22.11.2013 г. (общо 5 седмици), ще участват в жребия за големите награди - 40" Smart LED телевизор, смартфон и игрова конзола.