Треньорът на Гьозтепе Станимир Стоилов говори класирането на отбора за Суперлигата. То стана факт след победата с 2:0 над Генчлербирлиги. 

„Много съм щастлив, защото дойдох тук с една причина и една цел, а това беше да стигна до Суперлигата. Този велик клуб заслужава да бъде там заради своите фенове, стадион, база и организация“, започна Стоилов.

„Гьозтепе е може би един от трите клуба в Турция, заедно с Фенербахче и Галатасарай, които радват с футбола си. Имаме много добра група от играчи. Работиха много. Никой не мислеше за себе си, а само за клуба“, добави той.

„Искам да поздравя нашите фенове и да им благодаря, защото те винаги ни подкрепят. Очаквайте те да ни държат в Суперлигата всяка година. Искам да ни подкрепят през цялото време“. 

„Следващата година ще покажем най-доброто от себе си, ще дадем всичко за нашите фенове в Суперлигата. Исках този страхотен клуб да бъде в Суперлигата, много съм щастлив, че постигнахме това“, добави той. 

„Аз съм треньор, който е печелил много купи, преживял съм Шампионска лига и съм печелил финали. Отбор с толкова страстни фенове трябва да играе агресивно и под напрежение. Те идват да гледат амбициозен отбор – дадохме им го и постигнахме успех!“, завърши Мъри Стоилов.