Лондонският Уест Хем открива сезона си във Висшата лига с гостуване на смятания за един от претендентите за титлата в Англия Ливърпул.

Мениджърът на „чуковете” Мануел Пелегрини ще направи повторен дебют във Висшата лига, след като води Манчестър Сити, а аржентинският наставник на „чуковете” довери, че отборът няма да се концентрира само върху звездата на домакините в мача Мохамед Салах, тъй като конкретен план не съществува.

„Нямаме специални планове за Салах. Ливърпул не е само той, а ако беше така, то нямаше да има Фирмино и Мане. Те взеха и Шакири, а съставът им е много балансиран. Салах е чудесен играч и ние видяхме какво стори миналия сезон”, сподели Пелегрини.

„В даден етап от сезона, то ти трябва да гостуваш на Ливърпул, така че е по-добре, че стартираме с тази визита. Знам, че отборът им се намира в много добър ритъм и са обнадеждени за новия сезон, но това няма никакво значение. Ние имаме нужната увереност, че можем да спечелим на „Анфийлд”, довери Мануел Пелегрини.

Ливърпул приема Уест Хем в неделя от 15,30 часа, а срещата можете да гледате по DIEMA SPORT 2, както и на дигиталната платформа PLAY DIEMA XTRA BG.