Едно време сигурно наистина е било така – корабокрушенец, в отчаян опит да даде знак на света, че се е загубил, пуска кратка бележка в една бутилка, хубаво я затапва и я хвърля в океана. С надеждата някой да го открие и спаси. Днес това е само по филмите, най-малкото защото имаме мобилни телефони и дори на пустинните острови има обхват.

Тъй като тези редове едва ли някой някъде в Англия или в Америка ще ги прочете, нека просто ги напишем, с надеждата, че току-виж нещо помогнат.

„Мили собственици на Ливърпул. Където и да сте – в Англия или в Щатите, скъпи наследници на Хикс и Джилет. Съжалявам, че още не съм ви научил добре имената, но хвърлям в океана на отчаянието това писъмце в бутилка. Моля ви, махнете този дърт козел, чичко Рой, начело на нашият любим тим, че станахме за смях не само на кокошките, а и на кокошките на малките пилета. Махнете този британски еквивалент на Гьоре! Моля ви, докато не е станало фатално късно!

Мили собственици, ако искате вярвайте, но този човек бе победен дори от Миодраг Йешич, когато преди години ЦСКА взе единствените си точки в групите на УЕФА. Освободете го, за да води пак не само Викинг, а и Йоребро, Одеволд и Каршелтън Атлетик – все славни тимове от неговата кариера. Последният мач/резил и симпатягата Мварувари, родом от Родезия ни вкара два гола! Айде стига, спрете мъките, издърпайте тръбичката....”