Вратарят на Ливърпул Лорис Кариус най-после отвърна на всички нападки по негов адрес, отправени след финала в Шампионската лига. Тогава срещу Реал Мадрид той направи фрапантни грешки, които костваха трофея на мърсисайдци. 

Последваха обиди, закани и дори заплахи за убийство, както към него, така и към приятелката и семейството му. Дори след завръщането му за лятната подготовка, фенове на Ливърпул продължиха с обидното отношение към него. И най-накрая германецът им отвърна. 

"Казвам на тези, които изпитват удоволствие да гледат как хората се провалят или страдат - съжалявам ви! Каквото и да ви се е случило в живота, заради което да държите в себе си толкова гняв и омраза, моля се на Бог то да премине и хубави неща да ви се случват", написа Кариус в профила си в Инстаграм. 

След тези грешки от негова страна, германецът беше защитен от редица водещи имена във футбола и в крайна сметка и от мениджъра Юрген Клоп. Въпреки това, "червените" се подсилиха с нов вратар в лицето на разилеца Алисон, за когото платиха рекордните 75 млн. евро. 

Посланието на Кариус в Инстаграм

източник: instagram.com/lorisk21