Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп очаква истинска битка от гостуването на своя тим срещу Уотфорд в понеделник вечерта. Мърсисайдци пътуват до „Викъридж Роуд“ за двубоя си от 35-ия кръг на Висшата лига.

Ливърпул катастрофира на "Анфийлд"

„Червените“ ще се опитат да отмият лошия вкус от домакинското 1:2 от Кристъл Палас, което регистрираха през миналия уикенд. В предишния мач срещу Уотфорд те победиха с 6:1, което си остава най-тежката загуба за „стършелите“ дотук през кампанията.

Херния съвсем скъси рехавата скамейка на Ливърпул

Според Клоп съперникът е подобрил значително играта си оттогава досега и по тази причина немецът очаква неприятности за своя тим. „Не бих могъл да променя резултатите, които сме постигнали досега“, заяви Клоп. „Такава е ситуацията. Ако спечелим, което ще е трудно, най-вероятно отново ще сме трети. Върху това трябва да се съсредоточим.“

„Доста неща се промениха в Уотфорд от ноември насам. Те се развиха. Играят добър футбол. Ние обаче не идваме, за да се възхищаваме на уменията им. Ние сме тук, за да се сборим с тях. Трябва да се борим за нещата, които са във възможностите ни, а това значи за място в Шампионската лига. Мачът е много важен. Никой не смята, че става дума за контрола“, завърши Клоп.