Джеймс Милнър по всичко личи ще продължи да играе за Ливърпул, предадоха местните медии в града край Мърсисайд. Полузащитникът пристигна на „Анфийлд” със свободен трансфе през 2015-а година и се превърна в ключов играч за отбора на Юрген Клоп.

№7 в отбора на „червените” се завърна за подготовката на отбора и отново показа изключителната си издръжливост на първите бегови упражнения. Милнър бе най-бърз и същевременно „най-ефективен” в бяганията, макар да тренира основно с младата си група съотборници.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our season starts now ✊ #LFCPreSeason #LFC #LiverpoolFC

A post shared by Liverpool Football Club (@liverpoolfc) on

И макар да влиза в последната си година от договора, то Милнър ще продължи да е част от плановете на германския си мениджър. 33-годишният полузащитник се очаква да удължи с поне още една година своя договор, който в този момент изтича през лятото на 2020-а година.

Политиката на Ливърпул от няколко години насам е умело да предпазва тръгването на основни футболисти и да стабилизира отбора си. Вицекапитанът на европейския клубен шампион определено ще има бъдеще в отбора, тъй като може да бъде използван и на поста десен бек, предават от сайта AnfieldHQ.