Бразилският страж на Ливърпул - Алисон Бекер, смята, че тимът му няма място за грешка, а единствената цел пред него е победа във всеки от идващите мачове във Висшата лига.

Ливърпул загуби точки в мачовете с Лестър (1:1) и Уест Хем (1:1) в последните два кръга от шампионата, което позволи на прекия конкурент Манчестър Сити да прескочи мърсисайдци на върха на таблицата (по 62 т., но мач повече за "гражданите").

"Срещу Уест Хем загубихме увереност при подаванията си. Направихме грешки при комбинациите, които попринцип не правим", заяви Алисон.

"Трудно е да се обясни защо това се случи. Нуждаем се от нещо различно, от различен подход. Все по-трудно ни е да намираме пространства в защитата на съперника", добави той.

"Сега вече трябва да печелим всичко наред. Дойде такова време. Не се притеснявам, защото знам, че още в следващия мач ще дадем най-доброто от себе си", завърши стражът,

В 26-ия кръг Ливърпул приема Борнемут на "Анфийлд" в търсене на задължителен успех, който да върне тима на върха на класирането.