Вратарят на Ливърпул Алисон Бекер даде емоционално интервю след невероятното си изпълнение в последната секунда на мача с Уест Бромич Албиън. Дълбоко в добавеното време бразилецът реализира гол с глава, за да донесе победата с 2:1 на „червените” и да запази шансовете им за класиране в Шампионската лига през следващия сезон.

Алисон се превърна в първият вратар в историята на Ливърпул, който бележи и първият вратар във Висшата лига, който вкарва с глава.

„Последните месеци са твърде емоционални за мен след всичко, което се случи с мен и семейството ми. Но футболът е моят живот, играя футбол с моя баща откакто се помня. Исках да бъде тук и да види това, но съм сигурен, че гледа заедно с господ и празнува. Този гол е за моето семейство и за момчетата. Понякога се борим, борим, но нещата не се получават както днес. Много съм щастлив, че помогнах на отбора, защото той,  защото ние се борихме много. Имаме голяма цел да се класираме в Шампионска лига. Не мога да бъдат по-щастлив”, сподели Алисон, който преди няколко месеца загуби баща си след трагичен инцидент в Бразилия.