Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп ще се надява двама от редицата контузени в играчи в тима да бъдат на линия за двубоя с Уулвърпхемптън в неделя от Висшата лига. Става дума за десния бек Трент Александър-Арнолд и халфа Наби Кейта.

Деветима играчи от първия отбор отсъстваха при победата в Шампионската лига в средата на седмицата над Аякс на „Анфийлд“, в която полузащитникът Къртис Джоунс вкара единствения гол, с който „червените“ се класираха за 1/8-финалите на турнира.

Gulliver/GettyImages
96 снимки

Вратарят Алисон Бекер е най-новият, който се присъединява към списъка с контузени, след като е получил травма в сухожилието при равенството 1:1 срещу Брайтън миналия уикенд. Върджил ван Дайк, Джо Гомес, Джеймс Милнър, Тиаго Алкантара, Алекс Окслейд-Чембърлейн и Джердан Шакири също все още са проблеми.

Въпреки това, както Трент Александър-Арнолд, така и Наби Кейта могат да бъдат на линия за мача срещу „вълците“, след като Клоп потвърди, че не са твърде далеч от завръщането си към тренировките. Евентуално тяхно участие на тренировката в петък ще бъде определяно като ключово за това дали някой от двамата ще може да се изправи срещу Уулвс или не.