Феновете на Ливърпул са изправени пред огромна дилема тази вечер. Причината е, че Манчестър Сити гостува на Евертън в изтеглен мач от 27-ия кръг на Висшата лига. Привържениците на Ливърпул обаче трудно могат да изберат кой от двата тима да подкрепят.

Евертън е най-големият градски противник, а съперничеството между „сини” и „червени” е пословично. От другата страна обаче е Манчестър Сити, който заплашва много сериозно Ливърпул за първото място в класирането.

Дори самите фенове на Евертън са склонни да преглътнат по-леко поражението от „гражданите”, само и само да спънат своя най-голям съперник. Социалните мрежи са пълни с мнения на привържениците, които коментират предстоящия двубой.

Ако отборът, воден от Пеп Гуардиола, успее да спечели срещата тази вечер, тимът ще се изравни по точки с лидера, но ще има и мач в повече. Това обаче може да им донесе психологическо предимство в битката за трофея.

Срещата между Евертън и Манчестър Сити е от 21.45 часа и ще можете да го наблюдавате по DIEMA SPORT 2 и PLAY DIEMA XTRA.