Полузащитникът на Ливърпул Джордан Хендерсън остана много недоволен от равенството на отбора му срещу Брайтън. Капитанът на клуба по-скоро дискутира спорните решения в мача след поредица намеси на ВАР.

92 снимки

„Да, мачът беше за нас. Трябваше да са три точки за нас. Няма как да съм щастлив. Според мен това не е дузпа, всяка седмица дискутираме инциденти, стандартът на решенията. Не искам да влизам в проблеми, но за мен това трябваше да бъдат три точки за нас. Не съм казал аз, че е мека дузпа, а Уелбек. Има контакт, но това не трябва да е дузпа, но за да отмениш решението трябва да е очевидна и ясна грешка. Според мен просто не е така, но съдията вижда нещата по различно. Дори през първото полувреме имаше неща, които трябваше да се подобрят. Целият отбор искаше да е по-опасен. Имаше и голове, които бяха отменени заради засади и трябва да вземем позитива от мача. Трудно е да приемеш такива решения, когато си бил близо до победата. Вместо да победим с 2-3:0, накрая губим точки. Усеща се нечестно”, коментира Джордан Хендерсън.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.