Бившият нападател на Ливърпул – Емил Хески, вярва, че мениджърът Юрген Клоп няма да напусне „Анфийлд” дори да получи предложения от Реал Мадрид и Барселона. Клоп се утвърди като един от великите мениджъри в историята на Ливърпул, правейки отбора големият фактор в световния футбол, след като мърсисайдци направиха световен требъл, а също така са на прага да триумфират във Висшата лига след 30-годишно чакане.

Според Хески обаче германският мениджър има още работа за вършене, като вярва, че Клоп ще изпълни договора си с клуба, който е до 2024-а година.

„Винаги съществува опция Клоп да напусне Ливърпул, за да отиде в Реал или Барселона. Не мисля обаче, че Клоп е свършил проекта си, който започна в Ливърпул”, каза Хески пред известна букмейкърска къща.

„Ливърпул се мести на нов тренировъчен център, а също така вече усещат, че дълги години ще бъдат един от най-разпознаваемите клубове в световния футбол. Истината е, че Клоп постави този отбор на тези „релси”. Мисля, че той самият знае, че може да даде още много на клуба, така че не мисля, че феновете трябва да се притесняват дали той ще напусне”, призна нападателят в миналото за „червените”.

Клоп подписа нов договор с Ливърпул по-рано през годината.