Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп говори по няколко теми на прескоференция преди последния кръг във Висшата лига. Специалистът говори за младите играчи в състава, както и кои ще отсъстват за финалния мач за сезона срещу Саутхемптън.

"Това не беше най-добрият сезон на Фабио Карвальо. Никой не ме е впечатлявал повече, неговото отношение ще му създаде чудесна кариера. Конър Брадли се завърна от наема си вчера и имам чувството, че е пораснал. Имаме големи очаквания към него. Люк Чембърс също се завърна, очакваме и Тайлър Мортън. Имаме големи планове и ще вземем тези решения в предсезонната подготовка", започна Клоп.

"Ако говорим за младите играчи, Стефан Байчетич има бъдеще при нас. Той играе като мъж. Знаците, които ни дава, са изключително обещаващи. Бен Доук очевидно също ще е част. Специално момче, висока скорост има и е технически много добре", продължи наставникът на Ливърпул.

"Дарвин Нунес тренира вчера, Ибрахима Конате беше болен и Андрю Робъртсън почувства болка. Останалите трябва да са добре. Ще направим промени, искам да имам "свежи крака" в състава си и хора, които са готови да избягат 12 км", добави специалистът.

"От финансова гледна точка е голям проблем, че не сме в Шампионската лига, но това е. От футболна гледна точка ще имаме европейски вечери през другия сезон. Да, няма да са във вторник и сряда, а в четвъртък, но на кого му пука?", завърши Юрген Клоп