Капитанът на Кристъл Палас Лука Миливоевич сподели пред медиите след загубата на „орлите” от Ливърпул, че не смята за правилна дузпата за мърсисайдци в двубоя. Тимът на Юрген Клоп надви с 2:0 лондонския отбор, като Джеймс Милнър даде аванс на „червените” в 45-ата минута, след като бе точен от бялата точка за нарушение срещу Мохамед Салах.

Точно фаулът срещу египтянина е коментиран от капитана на „орлите”, който смята, че Салах е симулирал, но стрелецът на Ливърпул го е убедил, че нарушението е стопроцентово.

„Отидох при Мохамед и му каза да признае пред рефера, че това не е нарушение, но той ми каза, че има фаул срещу него. За мен нямаше нарушение на Мамаду Сако срещу него, тъй като не видях контакт никъде. Убеден бях, че няма нарушение”, продължи капитанът на Кристъл Палас.

„Не желая да има VAR във Висшата лига на Англия. Смятам, че тук са най-добрите съдии в света и не смятам, че системата за видеонаблюдение може да помогне. Съдиите са хора и е нормално понякога да има грешки. Като играчи, то ние сме длъжни да ги уважаваме, както и обратното. Не сме отбор, който ще започне да плаче заради една дузпа, а ще продължим да работим”, заяви Лука Миливоевич.