Капитанът на новия шампион на Англия - Ливърпул Джордан Хендерсън изрази радостта си от първата титла на Англия на Ливърпул от 30 години. Той сподели как подхождат играчите на тима спрямо съперниците си и предстоящите мачове. 

"Чувството е невероятно, честно казано, трудно е да се опише. След последния съдийски сигнал (б.р. - Челси победи Манчестър Сити с 2:1 в четврътък) отново се почувствах по удивителен начин, особено споделяйки радостта с момчетата и хората от екипа. Облекчение е, че най-накрая направихме тази крачка, но също и невероятно усещане", сподели капитанът.

"Имало ли е момент от сезона или мач, за който съм си помислил, че е ключов? Зная, че вероятно ще бъде скучно да го кажа, но ние винаги сме пределно концентрирани върху всеки следващ мач. Това е истината и винаги това ще е истината. Това е нашата нагласа... мислим за 90-те минути, които ни предстоят и за съперника, срещу който играем. Това работи много добре за нас. Не искаме да мислим за 4, 5, 10 или 15 срещинапред, можеш да промениш само следващия мач", сподели още Хендерсън пред официалния сайт на Ливърпул.