Ливърпул продължава да с силно свързван с Джуд Белингам, който играе главна роля в Борусия Дортмунд, но слабото представяне на мърсисайдци през 2022-23 г. може да ги изключи от надпреварата за подписа на таланта. Джейми Карагър вярва, че Ливърпул се нуждае от множество попълнения през следващия трансферен прозорец, като същевременно той смята, че Юрген Клоп – като треньор, спечелил титлата в Шампионската лига и Висшата лига – остава най-добрият човек, който ще изведе клуба напред.

"Бих сменил всички останали в този футболен клуб, преди да сменя Юрген Клоп. Когато влезе за първи път, Ливърпул беше шести или седми в лигата и за да стигне там, където беше Ливърпул през последните няколко години, той доказа, че може да го направи. Бих искал да го видя да прави това отново, сигурен съм, че ще го направи. Ако говорите за смяна на мениджъра, всеки мениджър, идващ в Ливърпул, ще трябва да се възстанови от това.

Не мисля, че става въпрос просто за закупуване на един играч. Хората продължават да говорят за привличането на Джуд Белингам. Колкото по-дълго минава, се усеща, че е по-голям от един или двама играчи, но може да се наложи четирима или петима да бъдат привлечени", сподели Карагър.

Ливърпул удари ново дъно в последния си мач, след като мърсисайдци загубиха с 0:3 като гост от Уулвс и сега са 10-ти в таблицата на Висшата лига, което е 11 точки изоставане от първите четири в битката за участие в Шампионската лига през 2023-24г.