Легендата на Ливърпул Джейми Карагър заяви, че Трент Александър-Арнолд може да се превърне в един от най-добрите защитници в света, ако започне да вкарва повече голове за „червените“. Десният бек се разписа срещу Бърнли с доза късмет, сред като топката рикошира в Крис Ууд. Карагър е останал впечатлен от работата на младока от началото на сезона.  

„Да, той е напълно различен този сезон. Той заяви, че в момента има 4 или 5 отлични десни бекове в английския състав и сигурно се е включил и себе си в това число. Каквото направи срещу Бърнли беше фантастично“, сподели Карагър.

„Единственият проблем пред него и Анди Робъртсън са головете. Ние оценяваме техните асистенции, но се сетете, че има страхотни бекове, които отбелязват и голове“.

Легендата на „червените“ коментира и рекордът от 13 поредни победи на Ливърпул в първенството, както и първата чиста мрежа за сезона.

„Това беше единственото, което ни липсваше – чистата мрежа. Сега се надявам да продължим така и за напред и да натрупаме колкото се може повече чисти мрежи. Подобряването на рекорди е винаги добър знак за тима, че се движи в правилната посока. Надявам се да продължим така и след паузата за национални отбори“.