Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се постара да подчертае, че няма никакъв раздор между две от неговите звезди – Садио Мане и Мохамед Салах. След успеха с 3:1 над Нюкасъл германецът заяви, че е имал разговор с двамата в понеделник.

Английските медии нямаше как да забравят сцените от предишния шампионатен мач на „червените” – 3:0 над Бърнли навън – когато при смяната си в края Мане започна да недоволства съвсем открито. Според мнозина това беше породено от ситуация, при която Салах не подаде на сенегалеца, докато той се намираше на чиста позиция.

Преди домакинството срещу Нюкасъл се появиха информация, че търканията между двамата нападатели не са били отстранени съвсем. „Тук няма нищо. Това бе въпрос, който моментално беше разрешен след срещата”, заяви Клоп.

„Имахме малък разговор. Това се случи в понеделник, когато за първи път се събрахме след паузата за националните отбори и всичко беше наред. Тренировката беше брилянтна, а момчетата се чувстват добре един с друг. Те се харесват. Така е в момента, така беше и преди това.”

„Футболът е поле на ярките емоции и единственият проблем, който имаме е, че всички наши емоции стават публично достояние. Това ми харесва”, допълни Клоп.