Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, призна, че отборът му не е заслужавал да спечели срещу Брайтън (3:3). Мърсисайдци направиха обрат от 0:2, но "чайките" се добраха до точката с гол в края.
"Брайтън е много добър отбор, наистина. Бяхме малко изненадани от новата тактика на съперника, но след 0:2 успяхме да се адаптираме, вкарахме голове след контраатаки. Можехме да спечелим, но заслужавахме ли го? Не съм сигурен. Брайтън заслужаваше поне точка.
 
Направихме много хубави неща през седмицата. Самочувствието обаче е малко цвете и когато някой го стъпче, е наистина трудно. Но трябва да приемем случилото се, въпреки че този резултат не е добър за нас.
 
Говорих с момчетата по същия начин, както говоря с вас. Първият гол имаше въздействие и върху двата отбора. Те летяха, а ние бяхме разколебани. Съперникът се възползва от това и вкара втори гол.
 
Можехме да се защитаваме много по-добре. В ден като този, когато получиш два бързи гола, е важно да продължиш да се бориш. Би било хубаво, ако можеше да спечелим, но истината е, че винаги имаме проблеми срещу Брайтън. Знам, че имаме 10 точки и това е реалността. Трябва да вървим заедно и да излезем от тази ситуация", заяви пред BBC Юрген Клоп.