Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели, че по никакъв начин няма да се радва на титлата от Висшата лига, преди тя да бъде официализирана. 

GettyImages/Gulliver
100 снимки

"Мърсисайдци" имат нужда от едва 5 точки до края на сезона, за да си гарантират и на теория и на практика жадуваната първа титла от 30 години насам. Въпреки това пандемията от коронавирус към момента създава несигурност около периода, в който тези срещи ще бъдат изиграни. 

Германският мениджър сподели, че самият той няма право да избързва с радостта си в тези моменти, защото това не е професионално. 

"Няма да празнуваме още. Нямаше да имам тази работа, ако бях този тип, който празнува в първия възможен случай", започна той. 

"За нашите фенове това не важи. Щеше да ужасно, ако те не летяха след сезонът, който изиграхме до момента. Но това не е част от моя живот. Надявам се, че в даден момент и ние ще можем да се отпуснем и да купонясваме". 

"Хората няма нужда да чакат, докато всичко е решено. Те трябва да се забавляват, а ние да сме отговорни за забавлението. Това трябва да ги държи през седмиците", завърши Клоп.