Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри разочарованието си след изненадващата загуба от Суонси. „Червените“ загубиха от последния във временното класиране с 0:1 и така заличиха отличните впечатления от мача със Сити в миналия кръг, който тимът на Клоп спечели зрелищно с 4:3.

„Разочарован съм и ядосан, защото това не бе добър мач за нас. Загубихме всичко още през първото полувреме. Не успяхме да направим това, което искахме. Това не се случва често, така че не го очаквах. Изненадан бях“, каза след мача германският специалист.

Ливърпул се изложи яко

„Поставихме под напрежение отбора на Суонси в края, но не достатъчно, за да отбележим. При последното положение в мача, при което ударихме греда, нямахме късмет, но дори и да бяхме изравнили, това пак щеше да бъде лош двубой за нас. От време на време се получават такива мачове, но те никога не идват в точния момент“, допълни той.

„Футболистите на Суонси се бореха за живота си, но ние нямаме проблем с това. Нашият проблем беше движението ни в предни позиции. Не дойдохме тук за това тази вечер, тръгваме си без нищо и вината за това си е изцяло наша“, сподели още мениджърът на Ливърпул. 

Суонси - Ливърпул 0:1 /видео/