Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп довери, че играчите му трябва да продължава със здрави труд и да затвърдят инвестициите, които отборът е направил в тях, привличайки ги. Германският специалист призова, че в това число влизат и новите попълнения на „червените”.

Ливърпул закупи Алисон Бекер, Наби Кейта, Фабиньо и Джердан Шакири през това лято, като четворката струваше на мърсисайдци 175 милиона паунда, като Кейта бе договорен през миналото лято за трансфера му от РБ Лайпциг.

„Говорим много за Наби Кейта, което е добре, тъй като е нов футболист. Светът е устроен така – което е ново, то значи е фантастично. Други играчи обаче ще кажат: „Ехо, аз още съм тук””, бяха първите думи на Клоп в интервю пред Sky Sports.

„Джеймс Милнър направи невероятни мачове през последните три години. Това е самата истина. Не искам да бъда съдник на неговата кариера, но усещам, че това са най-добрите му мигове в кариерата. Давам за пример и Джини Вайналдум, който не е споменаван толкова често. Той може да играе на позиция №6, както и на №8. Не знам много играчи да могат да го правят това”, завърши германският специалист.

„Нужно е играчите да затвърдят цената си, а това ще стане с убедителни игри и успехи. Вярвам, че ще го сторим”, завърши Юрген Клоп.

Ливърпул гостува във втория кръг на Кристъл Палас, а срещата можете да гледате по DIEMA SPORT 2, както и на дигиталната платформа PLAY DIEMA XTRA BG. Срещата започва в 22,00 часа.