Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп предупреди, че неговият тим ще става все по-добър през настоящия сезон, въпреки неубедителната игра в първите 2 кръга.

„Червените“ започнаха сезона с 2 победи, съответно с 4:1 срещу Норич и 2:1 срещу Саутхемптън. И в двата двубоя обаче момчетата на Клоп показаха слабости в определени фази на двубоите, особено в защитен план. Германският специалист обаче не изглежда да изпитва притеснение от този факт.

„Представянето е точно каквото беше в началото на миналия сезон, когато отново постигахме отлични резултати, но имаше въпроси относно представянията. За да надградим над миналогодишното ниво трябва първо да го достигнем отново“, коментира Клоп.

„Това няма как да стане веднага след лятната пауза и знаем, че трябва да се подобряваме. Да си перфектен сега обаче не е най-важното, а по-скоро да си готов. Ние сме готови“.

„Работим върху това да сме перфектни, може никога да не стане, но работим по въпроса! Има доста аспекти, в които да се подобрим, но това е отборна игра. Трябва да се трудим и после да играем“, завърши германецът.