Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе изключително горд от представянето от своите футболисти след успеха като домакин над непобедения до момента Манчестър Сити с 4:3. По този начин Ливърпул се настани на третата позиция с 47 точки, колкото има и четвъртия Челси, но мърсисайдци са с по-добра голова. разлика.

"Успехът наистина е много добър. Да победиш отбора на Ман Сити седмицата, след като си се разделил с Филипе Коутиньо е наистина феноменално. Този мач нагледно наистина е много добра реклама за английския футбол", коментира Клоп. 

"Ако някой, който не гледа играта, стои до теб и гледа ще си каже - "Ей, може би заради това гледаш тази игра". Трябва да бъдеш много добре подготвен, за да изгледаш този мач. Два отбора, които играят на пълна предавка. Днес бе исторически мач, за който ще се говори дълго време. Голям респект към представянето на отбора на Пеп Гуардиола", добави мениджърът на Ливърпул. 

"Изиграха страхотен мач, ние също държахме голямо ниво през цялото време. Накрая, ако трябва да съм честен, не бях изплашен. Всичко бе възможно, но единственото, което исках е да се насладим на играта, да играем с нашия интензитет и да вземем трите точки", каза още Юрген Клоп.