Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп беше възхитен от играта на своя тим при победата с 4:1 над Уест Хем в 28-ия кръг на Висшата лига. Германецът заяви, че мачът е бил рядка гледка, защото играчите му са показали всичко, което „човек иска да види във футбола”.

Ливърпул претопи "чуковете" до поредната наковалня

„Като мениджър не мисля, че можеш да бъдеш подготвен за двубой като този. Можеш да се надяваш да случиш на такъв, но това е рядка гледка. Днес ни се получи. Беше абсолютна радост за окото”, заяви Клоп.

Милнър: Малко сме разочаровани, че не опазихме мрежата суха

„Момчетата се представиха на ниво, а това ме прави наистина щастлив. От полза ни е, когато имаме време да тренираме и да се подготвим. Често не разполагаме с такова. Видях много от нещата, които работихме в тренировките, а това ме радва.”

„Невинаги ще бъде така, това е един от най-добрите ни мачове. Твърдя го на 100 процента. Контрапресата ни беше великолепна. Тя ни помогна много. Знаехме, че Дейвид Мойс организира отборите си добре, Уест Хем се движи добре, откакто той ги пое. Когато се събудих тази сутрин, не очаквах победа като тази.”

„Имаше интензитет, видях агресивност, яд, много желание. Видях всичко което, човек иска да види във футбола, а това не се случва често.”

„Вкарахме също и от статично положение. Никога не говорите за тях, а повдигате темата, когато страдаме от тях. Можем ли да останем втори? Това зависи от други резултати. Сега не му е времето да се тревожим”, завърши Клоп.