Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп взе група от 30 футболисти за последното лятно турне на тима преди началото на сезона във Висшата лига. Днес „червените“ заминаха за Германия, където ще изиграят три контроли.

"Мърсисайдци" ще се изправят срещу Херта Берлин в двубой, с който двата тима ще отбележат своите годишнини. През 2017 и двата клуба навършват 125 години.

След това Ливърпул ще се отправи към Мюнхен, където ще участва в приятелския турнир Ауди Къп, заедно с отборите на Байерн, Наполи и Атлетико Мадрид.

Подновилите преди ден тренировки с първия състав Садио Мане, Емре Джан и Дани Ингс се качиха на самолета за германската столица, както и новото попълнение Андрю Робъртсън.

Ето и пълният състав на Ливърпул, който ще се готви в Германия в следващите няколко дни: Кариус, Клайн, Вайналдум, Ловрен, Милнър, Фирмино, Коутиньо, Салах, Гомес, Хендерсън, Стъридж, Груич, Клаван, Морено, Мане, Лалана, Миньоле, Джан, Робърдсън, Ориги, Ингс, Соланке, Матип, Фланаган, Кент, Уорд, Еджария, Уудбърн, Александър-Арнолд, Грабара.