Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп поздрави колегата си - Жозе Моуриньо за завръщането във Висшата лига. Мърсисайдци гостуват днес на Кристъл Палас в мач от 13-ия кръг на първенството, но въпреки това германецът отдели време за най-горещата тема във футбола.

"Добре дошъл обратно, Жозе. Хубаво е, че той е отново тук. Виждаше се, че отчаяно иска да се завърне. От друга страна, Маурисио вече го няма и това показва колко бързо се променаят нещата в днешно време. Само преди няколко месеца бяхме един срещу друг на финала в Шампионската лига. Знам, че сега е на почивка и се надявам да й се наслади. Почетино свърши брилянтна работа начело на Тотнъм", коментира Клоп.

Мениджърът на "чевените" потвърди също, че има сериозни кадрови проблеми за тежкото гостуване на Палас. Салах, Робъртсън и Матип са под въпрос, като евентуалното отсъствие на египтянина ще се отрази най-тежко.

"Той тренира, но правеше само определени неща. Проблемът му не се влоши, но все още го има. Трябва да сме внимателни", заяви германецът./Меридиан мач