Пристигането на Ралф Рангник в Манчестър Юнайтед е лоша новина за останалите отбори във Висшата лига. Това заяви мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп.

Манчестър Юнайтед все още не е обявил назначението на Рангник, но се смята, че 63-годишният германец е съвсем близо до това да поеме контрол над тима от "Олд Трафорд". Все още "червените дяволи" преговарят с руския Локомотив Москва, където в момента работи Рангник.

"Това е малко подвеждащ въпрос, защото Ралф все още не е потвърден като мениджър на Юнайтед, но той е много опитен. За съжаление Манчестър взима много добър треньор. Той изгради два клуба (Хофенхайм и РБ Лайпциг) от нищото. Те ще станат много по-организиран отбор, което не е добра новина за нас", коментира Клоп.

Мърсисайдци, които по-рано през сезона победиха Манчестър Юнайтед с 5:0 като гост, сега им предстои домакинство на намиращия се във форма тим на Саутхямптън.

"Ралф Хазенхютл определено се справя добре. Той има солиден отбор във всеки мач, особено когато не се очаква тимът му да владее много топката. Те са много добре организирани и трябва да бъдем много креативни, за да пробием отбраната им. Те не пускат много голове. Това е проблем, който трябва да решим", коментира германецът.

Специалистът си пожела отборът му да допуска по-малко голове, за да може да се бори за титлата. Досега "червените" са инкасирали 11 попадения в 12 мача.