Юрген Клоп говори на редовната си прескоференция преди мача на Ливърпул срещу Арсенал. Срещата е с начален час 18:30 и може да я наблюдавате на живо по DIEMA SPORT 2.

"Арсенал имат цялото ми уважение. Наистина добра работа от Микел. Когато имаш нужда от време, никой не иска да ти го даде. Много талант имат в състава. Мартинели... впечатлил съм се отдавна от него, Сака...офф. Знам, че Сити не биха продали Жезус в никой отбор. Но с Арсенал дистанцията географски е достатъчно близка. Той лети в този момент, това е ясно. Лесно е да се наслаждаваш на това, което прави в момента. Трябва да се погрижим, че ще спре да лети за уикенда.

Анди Робъртсън започна да тича, но няма да е на линия за неделя. Артур Мело има мускулен проблем. Къртис Джоунс поднови тренировки, но Наби и Окс ще бъдат аут още малко време. Отборите се научиха как да играят срещу нас, когато не сме в най-добрата си светлина. Тези тимове се учеха с години, но много често нямаше какво да направят, защото бяхме невероятни", сподели Клоп.

Ливърпул е в добро настроение след победата с 2:0 над шотландския гранд Рейнджърс в Шампионската лига и ще преследва трите точки срещу "артилеристите".